Ciolacu: O să vin cu o modificare. A venit timpul ca toată lumea să plătească impozit

Ciolacu: O să vin cu o modificare. A venit timpul ca toată lumea să plătească impozit
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2023

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va veni împreună cu președintele PNL, Nicolae Ciucă, cu o modificare legislativă pe zona de evaziune fiscală și a precizat că a venit timpul ca toată lumea să plătească impozit. El a menționat că dacă nu se înțelege de vorbă bună, atunci vom avea legislația foarte bine pusă la punct.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Marcel Ciolacu a fost întrebat miercuri, într-o conferință de presă, despre avertismentul experților potrivit cărora legea pensiilor în forma actuală duce deficitul la 6% în următorii doi ani, scrie News.ro.

VIDEO Ciolacu: Anul viitor vor fi finalizați aproape 250 de kilometri de autostradă și drum expres CITEȘTE ȘI VIDEO Ciolacu: Anul viitor vor fi finalizați aproape 250 de kilometri de autostradă și drum expres

“Haideți să vedem cu măsurile pe care o să le prezintă ministrul finanțelor joi, pe digitalizare pe anumite porțiuni structurale și termenele pe care și le asumă întreaga echipă de la ANAF.  Lucrăm aproape o lună de zile. Domnul președinte Nicolae Ciucă, amândoi ne-am implicat și ne-am făcut un plan pe următoarea perioadă. O să vin împreună cu președintele Nicolae Ciucă cu o modificare legislativă, noi doi fiind inițiatorii, pe zona de evaziune fiscală. Toate aceste lucruri vor ajuta la colectare. A venit timpul ca toată lumea să plătească impozit. Dacă nu înțeleg de vorbă bună, vom avea legislația de data aceasta foarte bine pusă la punct,  astfel încât s-o facă. Sau să aleagă ce vor să facă”, a declarat Marcel Ciolacu.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicolae ciucă
marcel ciolacu
evaziune fiscala