Compania de consultanță și audit PKF Finconta - 25 de ani de existență pe piața din România. ,,O companie cu o calitate de vârf.’’

Compania de consultanță și audit PKF Finconta - 25 de ani de existență pe piața din România. ,,O companie cu o calitate de vârf.’’
scris 13 dec 2019

Compania de consultanță și audit PKF Finconta, membră a  rețelei  PKF Internațional, a aniversat 25 de ani de existență pe piața din România. ,,PKF Finconta este o companie cu o calitate de vârf a serviciilor , care oferă servicii clienților internaționali și avem recomandări foarte bune de la clienții și partenerii noștri internaționali’’, a declarat pentru Profit.ro TV, Christos Antoniou -  Președintele retelei PKF International.

PKF Finconta a fost fondată în anul 1994, cu promisiunea de a oferi clienților servicii tradiționale de contabilitate, dar a devenit în prezent una dintre principalele 10 companii de servicii profesionale din România pe măsură ce a făcut tranziția spre noi servicii oferite, de audit și consultanță fiscală. Drumul antreprenorial al companiei a fost detaliat în exclusivitate pentru Profit.ro TV, în cadrul emisiunii Follow the Money de către Florentina Șușnea – Managing Partner al PKF Finconta.

,,25 de ani de activitate înseamnă muncă de echipă susținută, o echipă închegată și peste 200 de clienți importanți pe care îi privim ca parteneri. Avem avantajul unui timp rapid de răspuns solicitărilor, avem avantajul disponibilității pentru clienți. Nu ne trebuie mai mult de câteva ore pentru a face o oferta ca răspuns la cererea clienților, iar când ne angajăm că vom respecta un termen de livrare, acela va fi’. Avem disponibilitate, suntem maleabili și putem să trecem de la o abordare strictă pe audit la o viziune a riscurilor din perspectivă fiscală sau juridică și atunci clientul este foarte mulțumit. Scopul nostru este să fim aici pentru încă foarte mulți ani, să creăm oportunități și să conducem transformarea industriei, să oferim experiențe excelente pentru clienții noștri și să fim o forță pozitivă pentru companiile pe care le ajutăm’’, a declarat pentru Profit.ro TV, Florentina Șușnea.

,,Am ajuns aici pentru că avem o echipă minunată, care s-a dezvoltat continuu, pentru că avem clienți care ne-au fost aproape întotdeauna și cred că marcarea a 25 de ani este o bornă foarte importantă pentru noi. Suntem într-un punct în care putem să continuăm de aceeași manieră frumoasă și să creăm un impact în mediul de afaceri și pentru societate în ansamblul ei’’, a declarat pentru Profit.ro și Alina Făniță – directorul general al companiei și partener PKF Finconta.

În cadrul emisiunii de la Profit.ro, Florentina Șușnea a detaliat momentele cheie din primii 25 de ani de existență a companiei: ,,Un moment crucial pentru noi a fost anul 2004 când am devenit membri corespondenți ai rețelei internaționale de firme de contabilitate și audit, iar în anul 2006, în urma unui quality review extrem de sofisticat și exigent am fost acceptați ca membri cu drepturi depline în rețeaua internațională PKF. Trecerea nu a fost una ușoară, apartenența la o rețea internațională de profil înseamnă și asumarea unor standarde profesionale, vizuale, care pe lângă faptul că presupun costuri, presupune și o pregătire profesională adecvată astfel încât să faci față cerințelor clienților internaționali care îți vin prin intermediul rețelei, de oriunde din lume. Ei te apreciază comparând munca ta cu ceea ce sunt obișnuiți să primească de la societățile deja cu experiență și ștate vechi în profesie, la nivel internațional.’’ a mai spus Florentina Șușnea.

De altfel, Christos Antonoiu, Președintele PKF International, a fost prezent la București pentru aniversarea a 25 de ani a companiei: ,,Transmit cele mai puternice felicitări pentru PKF Finconta. Suntem foarte mândri să îi avem ca membri ai PKF și le doresc să continue așa cum au făcut-o în acești 25 de ani. Au devenit o companie grozavă și un membru foarte valoros al rețelei noastre. PKF Finconta este o companie cu o calitate de vârf, oferă servicii clienților internaționali și avem foarte bune recomandări de la clienții noștri și de la partenerii noștri internaționali.’’ a declarat pentru Profit.ro TV, președintele grupului PKF International.

Grupul PKF Finconta este format din patru societăți cu capital românesc: PKF Finconta, PKF Finconta Consultanță, PKF Finconta HR și Finconta Consulting SPRL, membre ale organismelor profesionale naționale CECCAR, Camera Auditorilor Financiari din România, Camera Consultanților Fiscali din România și UNPIR.

Grupul oferă servicii de audit financiar, analiză financiară corporativă, consultanță fiscală, întocmirea dosarului prețurilor de transfer, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane, insolvență, auditarea fondurilor nerambursabile și due dilligence de achiziții.

viewscnt
Afla mai multe despre
pkf
finconta