Deloitte România anunță un nou partener pentru practica de audit și asigurări

Deloitte România anunță un nou partener pentru practica de audit și asigurări
scris 9 mai 2018

Deloitte România anunță cooptarea lui Peter MacDonald în poziția de Partener Audit și Asigurări și Coordonator al practicii de Audit și Asigurări în Industria Serviciilor Financiare. 

De-a lungul carierei sale, Peter MacDonald a asistat grupuri din industria bancară, filiale ale unor bănci internaționale și bănci locale mai mici, precum și brokeri de acțiuni, fonduri de investiții și societăți de leasing. Peter MacDonald a furnizat servicii de audit și consultanță unor instituții financiare din Africa de Sud și consultanță în proiecte din industria serviciilor bancare sau trezorerie precum implementarea de noi standarde contabile, investigarea eșecurilor bancare, conceperea unor modele de capital bazate pe risc și alte câteva arii de risc.

BNR revizuiește în creștere ușoară, la 3,6%, prognoza privind rata anuală a inflației în 2018, în afara țintei CITEȘTE ȘI BNR revizuiește în creștere ușoară, la 3,6%, prognoza privind rata anuală a inflației în 2018, în afara țintei

Pe parcursul carierei, Peter a mai lucrat ca trezorier pentru o companie minieră, manager de risc al unei bănci de nișă și director de retail al unui grup de supermarketuri. El a ocupat poziții de conducere în cadrul unei companii din grupul Big4 din Africa de Sud timp de șapte ani și a fost partener la Deloitte în CSI, precum și partener într-o altă companie Big 4 din Irlanda. 

viewscnt
Afla mai multe despre
deloitte
peter macdonald