DNA cere o pedeapsă maximă de 12 ani de închisoare pentru Radu Mazăre în dosarul "Polaris"

DNA cere o pedeapsă maximă de 12 ani de închisoare pentru Radu Mazăre în dosarul "Polaris"
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2019

Un procuror de la DNA a cerut, vineri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, condamnarea fostului primar al municipiului Constanța Radu Mazăre la o pedeapsă maximă de 12 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese în dosarul "Polaris".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instanța supremă a finalizat judecarea acestui dosar iar la ultimul termen al procesului, desfășurat vineri, procurorul de ședință a solicitat condamnarea inculpaților din acest dosar la pedepse spre maximul special prevăzut de textele de lege pentru infracțiunile comise, scrie Agerpres.

ANAF a lansat operațiunea Iceberg, de verificare a celor mai mari companii din România. În urmă cu o lună, Dragnea atenționa marile companii să nu mai încerce să șantajeze: \ CITEȘTE ȘI ANAF a lansat operațiunea Iceberg, de verificare a celor mai mari companii din România. În urmă cu o lună, Dragnea atenționa marile companii să nu mai încerce să șantajeze: "România nu e sat fără câini!"

În cazul lui Radu Mazăre, procurorul a explicat că acesta este acuzat de trei infracțiuni de luare de mită, prin faptul că a solicitat și a primit un milion de euro de la trei firme pentru a le facilita emiterea unor documente sau acordarea unor contracte din bani publici.

viewscnt
Afla mai multe despre
dna
radu mazare