Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale

Evenimentele Deloitte: Pentru afaceri conectate cu noutățile fiscale

Conferința anuală Tax&Legal Deloitte

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 oct 2018

Cum ne adaptăm schimbărilor fiscale? Cum interpretăm și aplicăm noile prevederi? Cum rezolvăm dificultățile apărute în practică? Experții Deloitte organizează constant evenimente pentru comunitatea de afaceri în care explică modificările legislative și implicațiilor lor în practică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

TOTUL DESPRE TVA, UN SEMINAR CU MODULE SPECIAL CONCEPUTE PENTRU PRACTICIENI ÎN FISCALITATE

Complexitatea legislației și cerințele de raportare tot mai sofisticate impun noi sarcini administrative și implică o bună cunoaștere a materiei de TVA. Specializarea în acest domeniu a devenit o necesitate.

“Experiența ultimilor 12 ani de activitate, de la implementarea Directivei de TVA și până în prezent, ne-a ajutat să identificăm aptitudinile și competențele de care au nevoie specialiștii din departamentele de taxe pentru a naviga cu succes prin labirintul legislației de TVA. De la nivel de junior și până la nivel de manager ori de CFO, fiecare membru al echipei are nevoie de cunoștințe specifice în materie de TVA”, explică Raluca Bâldea, Director Taxe Indirecte.

Mai multe informații puteți găsi aici.

CONFERINȚA "2019 DIN PERSPECTIVĂ VAMALĂ"

“2019 va debuta cu toată forța din perspectivă vamală. În ianuarie, dovezile de origine Form A vor fi înlocuite cu autocertificarea originii mărfurilor (sistemul REX).  În februarie, cel mai probabil, va apărea o taxă suplimentară de 25% la importul de produse din oțel.  În martie, ne așteptăm la Brexit. Toate tranzacțiile intracomunitare din România (din UE de fapt) către Marea Britanie vor deveni exporturi, respectiv importuri.  Astfel că din aprilie 2019, va fi nevoie de implicarea biroului vamal, procesarea unei declarații vamale de import/export pentru tranzacțiile cu Marea Britanie”, spune Mihai Petre, coordonatorul echipei de consultanță vamală Deloitte România. 

Aceste subiecte și multe altele vor fi discutate în cadrul conferinței de vamă și comerț internațional „2019 din perspectivă vamală”.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vama
seminar
conferinta
deloitte
tva