FOTO Fiscul a vândut noi bunuri ale lui Marian Iancu

FOTO Fiscul a vândut noi bunuri ale lui Marian Iancu

Sursa foto:wikimapia

scris 6 oct 2018

Fiscul a vândut noi bunuri ale omului de afaceri Marian Iancu, condamnat în dosarul Rafo, de această dată fiind cedate uzinele Uton Onești, intrată în insolvență în 2013 cu datorii de aproape 50 milioane lei și ulterior în faliment, și Transmod Uton, pentru 9,3 milioane lei.

Uton Onești este fosta Întreprindere de Utilaj Chimic Borzești,  furnizor de echipamente pentru industriile chimică și petrochimică, înființată în 1973. Uzina are o suprafață totală de 66.599 metri pătrați, din care 33.307 metri pătrați suprafață construită.

Uzina dispune de o suprafață de 12 hectare teren.

Vremuri în care uzina încă lucra. Sursa foto:wikimapia

Vremuri în care uzina încă lucra. Sursa foto:wikimapia

Activele au fost scoase la licitație la începutul anului.

Marian Iancu a fost condamnat la închisoare după ce procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au stabilit că mai mulți oameni de afaceri, printre care și el, ar fi derulat activități comerciale ilicite în care ar fi fost implicate grupul de firme VGB, rafinăria Rafo, societatea Tender și Carom Onești, având ca scop spălarea banilor.

Până la această nouă licitație, ANAF a recuperat circa 30 milioane lei, în condițiile în care prejudiciul din dosarul Carom a fost indicat la circa 140 milioane lei.

FOTO Antifrauda controlează comerțul cu mașini second-hand, 12 parcuri auto cu autoturisme au fost sigilate. Recomandări pentru cei care cumpără astfel de mașini CITEȘTE ȘI FOTO Antifrauda controlează comerțul cu mașini second-hand, 12 parcuri auto cu autoturisme au fost sigilate. Recomandări pentru cei care cumpără astfel de mașini

În noiembrie 2017, Fiscul a vândut cu circa 1 milion de euro alte bunuri ale acestuia, fiind licitate o hală industrială și construcții metalice, în suprafață totală de peste 6.000 metri pătrați, cu terenuri aferente de alte aproape 3.000 metri pătrați.

În vara anului 2016, ANAF a vândut și o stație de carburanți din Timișoara a lui Marian Iancu.

viewscnt
Afla mai multe despre
voiculescu
fiice
ferma
actiuni
licitatie