Inspecția Muncii lansează o nouă versiune a aplicației Revisal

Inspecția Muncii lansează o nouă versiune a aplicației Revisal
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2019

O nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.7, va fi disponibilă începând cu 1 iunie, dată după care transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs, generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicației Revisal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noua versiune a aplicației Revisal 6.0.7 va cuprinde actualizari ale codurilor COR, precum și o serie de modificari ce urmează a fi descrise pe site-ul Inspecției Muncii, secțiunea REGES. Versiunile Revisal 6.0.5 si 6.0.6 vor funcționa în paralel cu versiunea nouă pentru o perioada de cel puțin două luni.

GRAFIC Topul orașelor cu cele mai ridicate prețuri pentru dezvoltări industriale. Clujul depășește cu mult Bucureștiul la prețuri mari CITEȘTE ȘI GRAFIC Topul orașelor cu cele mai ridicate prețuri pentru dezvoltări industriale. Clujul depășește cu mult Bucureștiul la prețuri mari

În perioada 31.05.2019 ora 14:00 - 01.06.2019 ora 12:00, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță programate.

"Angajatorii, care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul începând cu data de 31 mai 2019. Pentru actualizarea aplicației Revisal este recomandat să urmați instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare și utilizare. Precizăm că, pentru securitatea datelor, este indicat ca, înainte de orice operațiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicației Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date", transmite Inspecția Muncii.

viewscnt
Afla mai multe despre
revisal
itm