Mai mulți miniștri britanici, îngrijorați că țara lor ar putea rămâne în uniunea vamală a UE

Mai mulți miniștri britanici, îngrijorați că țara lor ar putea rămâne în uniunea vamală a UE
scris 12 oct 2018

Miniștrii britanici pentru comerț internațional, mediu și Brexit i-au transmis premierului Theresa May că sunt îngrijorați de posibilitatea ca după ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană întreaga țară să rămână în interiorul uniunii vamale pentru o perioadă nedefinită, relatează vineri Reuters.

Principala temere a susținătorilor Brexit-ului este faptul că Marea Britanie ar putea fi legată de mecanismele UE pe termen nelimitat, ceea ce ar afecta capacitatea țării insulare de a încheia acorduri comerciale independente de îndată ce va părăsi blocul comunitar, scrie Agerpres.

Guvernul a semnat noua lege a pensiilor. La cât va ajunge punctul și cum se va ieși la pensie CITEȘTE ȘI Guvernul a semnat noua lege a pensiilor. La cât va ajunge punctul și cum se va ieși la pensie

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord urmează să părăsească Uniunea Europeană la finalul lui martie 2019. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
brexit
marea britanie