Pakistanul lansează campanii agresive: Plătiți taxe sau vă pierdeți inclusiv telefonul!

Pakistanul lansează campanii agresive: Plătiți taxe sau vă pierdeți inclusiv telefonul!
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 dec 2023

Pe măsură ce pășim în noul an, Guvernul pakistanez își dublează eforturile de combatere a evaziunii fiscale. În încercarea de a spori efortul național de colectare a impozitelor pe venit, care este printre cele mai scăzute la nivel global, Guvernul lansează campanii de publicitate agresive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cetățenii pakistanezi sunt alertați: își plătesc taxele sau se confruntă cu pierderea serviciilor esențiale, inclusiv conexiunile de telefon mobil, gaz sau electricitate, arată bnnbreaking.

Angajați din ANAF, Finanțe și Vamă protestează, în a treia zi de Crăciun CITEȘTE ȘI Angajați din ANAF, Finanțe și Vamă protestează, în a treia zi de Crăciun

Efortul sporit de a îmbunătăți colectarea taxelor face parte dintr-o strategie mai amplă care vizează asigurarea stabilității financiare a Pakistanului. Națiunea se confruntă în prezent cu deficite fiscale ridicate.

Urgența situației este evidențiată și mai mult de condițiile unui program de salvare de 3 miliarde de dolari de la Fondul Monetar Internațional (FMI) în care Pakistanul a intrat recent. Programul cere Guvernului să-și extindă baza de impozitare și să crească veniturile.

După ce Fiscul UK i-a închis compania-mamă, cel românesc cere insolvența fostei vedete a pieței locale de energie și gaze CITEȘTE ȘI După ce Fiscul UK i-a închis compania-mamă, cel românesc cere insolvența fostei vedete a pieței locale de energie și gaze

Doar două procente din populația Pakistanului sunt contribuabili înregistrați. În special, proprietarii de terenuri agricole, un grup care s-a bucurat de scutiri de taxe de lungă durată, se numără printre cei care nu plătesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
pakistan
taxe