Percheziții în București și în Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2,2 milioane de euro

Percheziții în București și în Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2,2 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2018

Polițiștii au făcut miercuri dimineață mai multe percheziții în București și în județul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2,2 milioane de euro. Nouă persoane au fost duse la audieri. Potrivit polițiștilor, ar fi vorba despre o firmă de publicitate care a introdus în contabilitate cheltuieli și servicii fictive, ca să nu plătească obligațiile datorate statului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Polițiștii ilfoveni - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au făcut opt percheziții în București și în județul Ilfov, în urma cărora au fost duse la audieri nouă persoane, scrie News.ro.

Prejudiciul în dosar este estimat la 2.240.000 de euro.

DOCUMENT Contractele de leasing nu vor mai fi titluri executorii. Senatul aduce modificări și mai dure: consumatorii datornici vor putea vinde bunul luat în leasing deși nu sunt proprietari CITEȘTE ȘI DOCUMENT Contractele de leasing nu vor mai fi titluri executorii. Senatul aduce modificări și mai dure: consumatorii datornici vor putea vinde bunul luat în leasing deși nu sunt proprietari

Potrivit IPJ Ilfov, este vorba despre o firmă de publicitate care a introdus în contabilitate cheltuieli și servicii fictive de la firme fantome pentru a diminua obligațiile datorate bugetului de stat.

Firmele fantomă ar fi introdus și ele, la rândul lor, cheltuieli fictive de la benzinării, ca să creeze un comportament de societate reală.

viewscnt
Afla mai multe despre
perchezitii
evaziune