PwC România își extinde echipa dedicată sectorului public

PwC România își extinde echipa dedicată sectorului public
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2018

PwC România anunță că Samira Șerbănescu-Voicescu va ocupa poziția de Senior Manager în cadrul echipei de consultanță, după o carieră diplomatică de 10 ani, pe parcursul căreia a lucrat la Ambasada României din Washington, Statele Unite ale Americii, urmată de 7 ani de activitate în domeniul afacerilor publice. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ea a deținut funcția de Director General Adjunct al biroului din România al firmei americane de consultanță McGuireWoods Consulting, unde a condus practica dedicată sectorului energetic și a acordat consultanță în domeniul relațiilor guvernamentale și comunicării strategice unui mare număr de investitori străini - companii nord-americane și europene - pe care i-a sprijinit în promovarea și derularea cu succes a operațiunilor în România. 

Inițiativa din Parlament privind GDPR derogă de la regulamentul european, impunând unele restricții. Soluțiile firmelor vor fi anunțate și detaliate la WeLoveDigital.forum CITEȘTE ȘI Inițiativa din Parlament privind GDPR derogă de la regulamentul european, impunând unele restricții. Soluțiile firmelor vor fi anunțate și detaliate la WeLoveDigital.forum

Este absolventă a Facultații de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București și are un masterat în limba arabă. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pwc romania
samira serbanescu voicescu