PwC România recrutează 150 de tineri pentru a se alătura din toamnă echipelor de audit și taxe

PwC România recrutează 150 de tineri pentru a se alătura din toamnă echipelor de audit și taxe
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2018

Compania de consultanță și audit Pricewaterhouse Coopers România lansează campania de recrutare pentru 150 de juniori - studenți, proaspăt absolvenți, dar și persoane cu 1-2 ani de experiență, pentru birourile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău, care să se alăture din toamnă echipelor de audit și taxe. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„PwC România a cunoscut o creștere foarte rapidă a cifrei de afaceri în ultimii doi ani, depășind pragul de 200 de milioane de lei, concomitent cu creșterea substanțială a numărului de consultanți. În acest moment avem peste 750 de profesioniști, în 6 birouri din România și din Republica Moldova. Avem totodată planuri ambițioase de a continua să atragem cele mai promițătoare talente de pe piață și a le oferi oportunități excepționale de carieră. Suntem conștienți că oamenii sunt activul cel mai valoros al firmei și investim substanțial în dezvoltarea continuă și în procesul de învățare pe tot parcursul carierei. Nu în ultimul rând, ne concentrăm pe crearea unei culturi organizaționale bazată pe valori, specifică PwC, dându-le consultanților noștri posibilitatea de a fi implicați în proiecte complexe, care contribuie la rezolvarea unor probleme importante, atât pentru clienții noștri, cât și pentru societate în ansamblul său”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România.  

Twitter va interzice majoritatea reclamelor legate de criptomonede, alăturându-se Facebook și Google CITEȘTE ȘI Twitter va interzice majoritatea reclamelor legate de criptomonede, alăturându-se Facebook și Google

Preselecția candidaților va fi online.

„Pentru că trăim într-un secol al vitezei, am simplificat procesul de recrutare și tot ce înseamnă preselecția candidaților se va face online, începând cu un test de aptitudini și un video interviu. Căutăm candidați care să aibă capacitate de sinteză, care pot privi lucrurile în profunzime, care sunt ambițioși și își doresc să lucreze în echipe pentru proiecte complexe și de impact. Căutăm oameni cu background academic divers care poate fi dezvoltat în interiorul firmei”, spune Raluca Gâdiuță, Manager Human Capital, PwC România.

Compania de audit și consultanță PwC este prezentă în 158 de țări și are peste 236.000 de specialiști angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
pwc romania
taxe
audit