Schoenherr îi promovează la București pe Adina Jivan și Emeric Domokos-Hancu în poziția de partener

Schoenherr îi promovează la București pe Adina Jivan și Emeric Domokos-Hancu în poziția de partener

Adina Jivan și Emeric Domokos-Hancu

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2016

Biroul din București al Schoenherr îi promovează pe Adina Jivan și Emeric Domokos-Hancu în poziții de partener, începând cu 1 februarie 2016. Prin această rundă de promovări, Schoenherr extinde structura de parteneriat la București prin adăugarea unui expert litigant și a unui specialist în insolvență, informează un comunicat al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adina Jivan este specializată în litigii și arbitraj, reprezentând clienți în fața instanțelor de judecată și a instanțelor arbitrale în dosare complexe, interne și internaționale (de exemplu conform regulilor ICC), în domenii diverse precum dreptul concurenței, achiziții publice, contracte de infrastructură bazate pe condițiile FIDIC, drept administrativ și contencios administrativ, drept comercial, drept societar și insolvență. Practica ei în domenii de nișă a inclus obținerea unor soluții reprezentând premiere în jurisprudența românească.

Emeric Domokos-Hancu este specializat în litigii comerciale, precum și în insolvența natională și transfrontalieră. El reprezintă atât clienți străini, cât și români în diverse litigii și arbitraje complexe, inclusiv în proceduri de recuperare a creanțelor. De asemenea, Domokos-Hancu asistă clienți în elaborarea procedurilor interne de risc și a condițiilor generale de afaceri cu scopul de a optimiza recuperarea potențialelor creanțe. El a jucat un rol important în diverse proiecte de restructurare, legate inclusiv de finanțări.

Pe ce vor sta cu ochii inspectorii Fiscului, în 2016: Retail, asigurări, tranzacții cu firme inactive sau off shore CITEȘTE ȘI Pe ce vor sta cu ochii inspectorii Fiscului, în 2016: Retail, asigurări, tranzacții cu firme inactive sau off shore

"Odată cu aceste promovări, Schoenherr & Asociații se pozitionează printre primele cinci firme din piață ca dimensiune a structurii de parteneriat. Cu beneficiul de a implica un partener în cea mai mare parte a serviciilor oferite clienților, nu ezităm să promovăm avocații care sunt foarte buni în activitatea juridică și demonstrează experiența considerabilă, așa cum au demonstrat Adina și Emeric", a declarat Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenherr și Asociații.

Astfel, începând cu 1 februarie, biroul local al Schoenherr numară 13 parteneri, Adina Jivan și Emeric Domokos-Hancu alăturându-se echipei care include partenerii: Oana Constantinescu (Alexandru), Simona Chirică, Monica Cojocaru, Matei Florea, Sebastian Guțiu (Managing Partner), Mădălina Neagu, Narcisa Oprea, Markus Piuk, Silvia Opriș, Adriana Radu și Cătălin Suliman.

Schoenherr și-a început operațiunile în București în 1996. Cei peste 50 de avocați ai Schoenherr acordă asistență juridică în principalele domenii ale dreptului afacerilor, axându-se pe: litigii & arbitraj, drept corporatist, achiziții&fuziuni, finanțe–bănci, piața de capital, tranzacții imobiliare, dreptul concurenței, dreptul muncii, proprietate intelectuală, media, tehnologie și comunicații, bio știinte.

viewscnt
Afla mai multe despre
schoenherr
partneri
avocatură