Șefa Fiscului pe București, numită vicepreședinte ANAF

Șefa Fiscului pe București, numită vicepreședinte ANAF
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 3 mai 2023

Nicoleta Cîrciumaru, până recent șefa regionalei București a Fiscului, a fost numită vcepreședinte al ANAF. Conform unor surse din ANAF, numirea arată o preocupare mai mare pentru creșterea veniturilor colectate de Fisc, Cîrciumaru fiind șefa DGRFP București, cea mai importantă direcție regională a instituției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit informațiilor Profit.ro, Nicoleta Cîrciumaru este suspendată de la DGRFP București pe perioada numirii ca vicepreședinte al ANAF.

Nicoleta Cârciumaru

Nicoleta Cârciumaru

CONFIRMARE LISTA - ANAF vine în premieră la BVB, cu acțiuni la aproape 100 de companii. Oferte la Banca Transilvania, BRD, UniCredit, OMV Petrom, Zarea, Bucur Obor, Antibiotice, Rompetrol, Alro, FP, SIF-uri, fostul hotel Inter CITEȘTE ȘI CONFIRMARE LISTA - ANAF vine în premieră la BVB, cu acțiuni la aproape 100 de companii. Oferte la Banca Transilvania, BRD, UniCredit, OMV Petrom, Zarea, Bucur Obor, Antibiotice, Rompetrol, Alro, FP, SIF-uri, fostul hotel Inter

Nicoleta Cîrciumaru este o apropiată a fostei șefe a ANAF, Mirela Călugareanu, și a fost în cărți pentru șefia instituției, funcție în care a fost numit, în urmă cu un an, liberalul Lucian Heiuș. 

Numirea Nicoletei Cîrciumaru în noua funcție are loc și în contextul în care PSD ar urma să preia conducerea ANAF peste circa o lună, la rotativa guvernamentală.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
vicepreședinte
nicoleta cîrciumaru
fisc
bucurești
numire