CONFIRMARE Noul președinte ANAF schimbă șefii din 19 structuri vamale, inclusiv la Direcția Generală a Vămilor

CONFIRMARE Noul președinte ANAF schimbă șefii din 19 structuri vamale, inclusiv la Direcția Generală a Vămilor
scris 9 feb 2019

Președintele ANAF, Mihaela Triculescu, confirmă că a schimbat conducerea Vămii, anunțând schimbări pentru 19 structuri vamale, inclusiv la Direcția Generală a Vămilor. Profit.ro a anunțat recent că un apropiat al consilierului guvernamental Darius Vâlcov va fi numit șef al Direcției Vămilor de către președintele ANAF, Mihaela Triculescu.

ANAF anunță că au fost dispuse măsuri pentru "aplicarea mobilitãții" funcționarilor publici la nivelul a 20 de structuri fiscale. Cele mai multe decizii sunt pentru structura coordonatã de vicepreședintele ANAF Ștefan-Cosmin Doliș, cu schimbãri la nivelul conducerii, pentru 19 structuri vamale:

-       la Direcția Generalã a Vãmilor

-       la nivelul Direcțiilor Regionale Vamale – 3 directori executivi
-       5 șefi Birou Vamal
-       1 șef adjunct birou vamal la Birourile Vamale de Interior
-       9 șefi birou vamal la Birourile Vamale de Frontierã

Profit.ro a anunțat recent că un apropiat al consilierului guvernamental Darius Vâlcov va fi numit șef al Direcției Vămilor de către președintele ANAF, Mihaela Triculescu. Potrivit informațiilor Profit.ro, Daniel Costinel Nache va prelua postul de director general în perioada următoare, actul de numire fiind în prezent în procedura internă de avizare la ANAF. Nache a fost auditor la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt și a candidat și la Consiliul Local Slatina, oraș pe care Darius Vâlcov l-a condus din postura de primar. Triculescu ar fi fost susținută la conducerea ANAF tot de Darius Vâlcov.

EXCLUSIV ANAF este în control la două bănci și urmează o a treia în scurt timp. Inspectorii Fiscului verifică profitul pe anii din urmă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ANAF este în control la două bănci și urmează o a treia în scurt timp. Inspectorii Fiscului verifică profitul pe anii din urmă

Recent, Ștefan Cosmin Doliș, ofițer în Poliția Română, l-a înlocuit pe Bogdan Lari în postul de vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, coordonator al activității structurilor vamale. Doliș îl va avea în subordine pe Nache.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
darius valcov
mihaela triculescu
eugen teodorovici
daniel costinel nache
vama