Taxa pentru vânzarea produselor și suvenirurilor de sărbători în București, majorată la 100 de lei

Taxa pentru vânzarea produselor și suvenirurilor de sărbători în București, majorată la 100 de lei

Sursa foto: News.ro

scris 22 nov 2017

Taxa pentru comercializarea produselor și suvenirurilor de sărbători, respectiv 1 Martie, 8 Martie, Paște, Crăciun și Anul Nou, va fi majorată de la 30 de lei la 100 de lei, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, miercuri, în ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

„Ținând seama că în acest moment participanții la aceste evenimente plătesc o sumă modică reprezentând taxa pentru ocuparea domeniului public, iar pentru activitățile comerciale din cadrul multor evenimente organizate de municipalitate se percepe taxă de participare, aceasta constituind venit la bugetul local al municipiul București, se impune perceperea unor sume și pentru acest tip de evenimente”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre, care modifică și completează hotărârea privind exercitarea activității de comercializare pe principalele rețele stradale, scrie News.ro.

Legea pentru multinaționale a fost înăsprită, firmele riscă amenzi de până la 100.000 de lei. Companiile locale, avantajate CITEȘTE ȘI Legea pentru multinaționale a fost înăsprită, firmele riscă amenzi de până la 100.000 de lei. Companiile locale, avantajate

Potrivit regulamentului, comercializarea produselor se va face pentru o perioadă de cel mult zece zile/eveniment.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxa
suveniruri