Termen prelungit pentru depunerea declarației privind beneficiarul real în cazul ONG-urilor

Termen prelungit pentru depunerea declarației privind beneficiarul real în cazul ONG-urilor
scris 14 aug 2020

Termenul pentru depunerea declarației privind beneficiarul real, prevăzute în sarcina persoanelor juridice fără scop lucrativ, a fost prelungit, de către Guvern, de la 17 august până la 1 noiembrie 2020.

Guvernul a luat această decizie prin ordonanță de urgență, arătând că termenul prevăzut inițial a creat numeroase probleme în principal sectorului neguvernamental, cu privire la modul de completare și depunere a acestei declarații.

Rectificare bugetară: Punctul de pensie crește cu 14% de la 1 septembrie. Numărul mediu de angajați și câștigul salarial mediu brut - în scădere CITEȘTE ȘI Rectificare bugetară: Punctul de pensie crește cu 14% de la 1 septembrie. Numărul mediu de angajați și câștigul salarial mediu brut - în scădere

În cazul firmelor, o nouă lege elimină obligația depunerii declarațiilor privind beneficiarii reali în cazul societăților constituite doar din persoane fizice. Totodată, prin proiect este eliminată depunerea declarației anuale și menținerea doar a obligației de a depune o declarație privind beneficiarii reali oricând intervine o schimbare în societate.

viewscnt
Afla mai multe despre
beneficiar real
depunere
declaratie
termen
prelungire
guvern