Think, talk and act like an investor: Seria webinariilor gratuite cu Iancu Guda - lansată

Think, talk and act like an investor: Seria webinariilor gratuite cu Iancu Guda - lansată
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 17 mai 2022

Seria webinariilor gratuite Think, talk and act like an investor, o inițiativă derulată în parteneriat cu analistul economic Iancu Guda, va fi lansată miercuri, urmând să fie organizate 10 întâlniri interactive unde va fi explicat cum să îți cultivi mindset-ul investitorului ce pune banii la treabă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Gazda acestei serii de webinarii va fi Iancu Guda, lector în cadrul Academiei de Studii Economice București și CEO COFACE Services, anunță Ronin. 

Think, talk and act like an investor: Seria webinariilor gratuite cu Iancu Guda - lansată

Primul webinar, Planificarea financiară – precondiție pentru investiții inteligente, va avea loc pe 18 mai 2022, începând cu ora 17, pe Zoom.

Subiectele care vor fi dezbătute în cele 10 ediții:

1. Știm din practică și din teorie că succesul lucrurilor bine făcute nu fi atins fără planificare. Dăm startul seriei cu prima sesiune de discuții despre unul din pașii cruciali pentru libertatea financiară – Planificarea financiară – precondiție pentru investiții inteligente.

2. Planificarea e elementul de temelie, însă fundamentele pe care începi să construiești, cântăresc la fel de mult în călătoria spre libertatea financiară. Discutăm Principiile pentru independența financiară în cea de-a doua sesiune a webinariilor.

3. Atât de multe opțiuni, posibilități infinite, însă ce e potrivit pentru tine, investitorule dezbatem în webinarul Tipuri de investiții financiare. Diversificarea portofoliului. 

4. Călătorie spre succes fără obstacole nu există. Îți prezentăm Riscuri și factori de impact în investiții. Gestionarea creditelor într-o sesiune dedicată provocărilor la care ne expunem, precum și cum le putem gestiona fără prea mari bătăi de cap.

5. Poate că îți sunt cunoscute frica, anxietatea, impulsivitatea, și tot roller coasterul emoțional pe care îl experimentăm în deciziile investiționale. Aflăm că toate aceste trăiri sunt perfect firești, și învățăm să depășim emoțiile care ne pun în dificultate deciziile investiționale în cursul Psihologia investitorului și procesul decizional.

6. Contextul economic și geopolitic pare să facă loc pentru tot mai multe inițiative curajoase și antreprenori care vor să aducă un impact în societate. Cum și de ce să investim în startup-uri aflăm în întâlnirea Fundamentele investițiilor în companii la început de drum.

7. Cum faci Screeningul și evaluarea oportunităților de investiție? Află în webinarul dedicat unde vom analiza împreună tehnicile pe care să le iei în considerare pentru (in)validarea oportunităților.

8. Evoluția e măsurabilă. La fel și parcursul tău investițional. Cum monitorizăm progresul investițiilor noastre va fi subiectul principal al webinarului cu același nume.

9. Succesul nu reprezintă nimic dacă nu te poți bucura de el. Lichidizarea face parte din procesul investițional. Aflăm cum ne bucurăm de randamentele obținute în cursul Procesul de lichidizare.

10. Acum ai instrumentele, know-how-ul și tot ce trebuie să faci e să pui banii la treabă. Exponențial. În ultimul webinar discutăm despre Cum ne dezvoltăm portofoliul de investiții.

viewscnt
Afla mai multe despre
webinar
iancu guda