Trump vrea să reducă impozitele pentru americanii cu venituri medii cu 10%

Trump vrea să reducă impozitele pentru americanii cu venituri medii cu 10%
scris 23 oct 2018

Administrația de la Casa Albă vrea să reducă impozitele pentru americanii cu venituri medii cu 10%, a declarat luni președintele Donald Trump, la plecarea în campanie electorală în Texas, transmite Reuters.

Președintele a spus reporterilor, la Casa Albă, că administrația sa intenționează să redacteze o rezoluție prin care să ceară această reducere a impozitelor. Nu este clar ce a vrut să spună Trump în legătură cu această rezoluție, scrie News.ro.

Guvernul intră în concurență cu băncile: introduce Contul Junior. Vor fi deschise automat conturi de economii la Trezorerie pentru peste 4 milioane de copii, statul va acorda anual o primă de 600 de lei la depuneri CITEȘTE ȘI Guvernul intră în concurență cu băncile: introduce Contul Junior. Vor fi deschise automat conturi de economii la Trezorerie pentru peste 4 milioane de copii, statul va acorda anual o primă de 600 de lei la depuneri

Trump a declarat duminică faptul că administrația sa studiază o reducere a taxelor plătite de americanii cu venituri medii, planul urmând să fie lansat la începutul lunii noiembrie, înainte de alegerile pentru Congres.

Parlamentarii sunt însă plecați în campanie electorală, iar Congresul nu se află în sesiune.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
trump
taxe
impozite