Va fi lansată o altă versiune Revisal. Ce aduce nou. „Încercăm să aibă o funcționalitate optimă.”

Va fi lansată o altă versiune Revisal. Ce aduce nou. „Încercăm să aibă o funcționalitate optimă.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 apr 2023

Inspecția Muncii va pune la dispoziția angajatorilor o nouă versiune Reges/ Revisal, începând cu 10 aprilie. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Conform datelor puse la dispoziție de Inspecția Muncii, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.8/6.0.9 ale aplicației Revisal, arată termene.ro.

CONFIRMARE ANAF a vândut apartamentul lui Ioan Becali CITEȘTE ȘI CONFIRMARE ANAF a vândut apartamentul lui Ioan Becali

Ce aduce nou versiunea Revisal 6.0.9

Posibilitatea de înregistrare a oricăror contracte suspendate, indiferent de normă (respectând temeiurile și regulile de suspendare) sau a oricaror contracte active cu normă întreagă, pentru un angajat acoperind următoarele scenarii:

    Toate contractele unui angajat pot fi cu normă întreagă și suspendate;
    Un contract cu normă întreagă poate fi activ, restul contractelor, indiferent de norma și de numărul lor, pot fi suspendate;
    Un angajat poate să aibă un singur contract cu normă întreaga la același angajator;
    Un angajat poate să aibă mai multe contracte active cu normă întreagă la angajatori diferiți, cu respectarea prevederilor legale.

EXCLUSIV Încep tăierile: Vor fi înghețate din nou angajările la stat, cheltuielile ministerelor și agențiilor vor fi limitate lunar de Guvern CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Încep tăierile: Vor fi înghețate din nou angajările la stat, cheltuielile ministerelor și agențiilor vor fi limitate lunar de Guvern

Raportul per salariat evidențiază reactivarea înregistrata în istoricul contractului, iar aceasta operațiune nu este ignorată în cadrul mecanismului de constituire a intervalelor de vechime. 

Actualizare nomenclator coduri COR: coduri modificate, denumiri modificate, ocupații noi, 66 de coduri eliminate.

Actualizarea nomenclatorului Naționalitate pentru Marea Britanie, în privința cetățeniei pentru salariații activi și angajatori persoane fizice proveniți din Marea Britanie.

„Încercăm, prin mijloacele tehnice pe care le avem la dispoziție, să menținem aplicația în pas cu toate modificările legislative, astfel încât să aibă o funcționalitate optimă, atât pentru angajatori, cât și pentru inspectorii de muncă”, a declarat Dantes Nicolae Bratu, inspector general de stat, despre aplicația Reges/Revisal.

DOCUMENT Revine sancționarea dură a activităților de producție, comerț, servicii fără documente justificative. Este vizat și comerțul online. Amenzi, confiscare și suspendare de activitate la decizia ANAF, AVR, Poliție, Jandarmerie CITEȘTE ȘI DOCUMENT Revine sancționarea dură a activităților de producție, comerț, servicii fără documente justificative. Este vizat și comerțul online. Amenzi, confiscare și suspendare de activitate la decizia ANAF, AVR, Poliție, Jandarmerie

ReviSal reprezinta denumirea prescurtată a „registrului general de evidență a salariaților”. Acesta cuprinde toate contractele individuale de muncă în desfășurare, respectiv încheierea, modificarea, suspendarea sau încetarea contractelor de muncă.

Aplicația informatică Revisal este distrbuită gratuit de către Inspecția Muncii sau prin intermediul aplicațiilor informatice proprii (care corespund criteriilor prevăzute de lege).

Codul Muncii prevede obligația fiecărui angajator de a înființa un registru general de evidență a salariaților. Din 1 ianuarie 2011, carnetul de muncă a fost înlocuit in totalitate de registrul general de evidență a salariaților – Revisal.

viewscnt
Afla mai multe despre
revisal
aplicatie