Emma Răducanu, pe lista scurtă a nominalizărilor pentru titlul de personalitatea sportivă a anului, decernat de BBC

Emma Răducanu, pe lista scurtă a nominalizărilor pentru titlul de personalitatea sportivă a anului, decernat de BBC
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2021

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost inclusă pe lista scurtă a nominalizărilor pentru titlul de personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britanie, acordat de BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Alături de Răducanu, au mai fost niminalizați Tom Daley, campion olimpic la sărituri în apă, boxerul Tyson Fury, care l-a învins prin KO pe americanul Deontay Wilder și și-a păstrat centura WBC, înotătorul Adam Peaty, campion olimpic, fotbalistul Raheem Sterling (Manchester City) și sportiva paralimpică Dame Sarah Storey, trimplă campioană la Tokyo.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Votarea va fi deschisă în timpul transmisiunii BBC One de duminică, de la Media City din Salford.

Gary Lineker, Clare Balding, Gabby Logan și Alex Scott vor prezenta cea de-a 68-a ediție a premiilor.

Publicul poate vota telefonic sau online în timpul show-ului, pentru premiul principal, detaliile complete fiind anunțate în timpul emisiunii.

Alte premii care vor fi anunțate includ tânărul anului, echipa și antrenorul anului, cel mai bun sportiv al anului (pe plan internațional), realizarea vieții și eroul necunoscut.

Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial și îl termină în Top 20, după două performanțe excepționale, calificarea în optimi la Wimbledon și câștigarea US Open, fiind prima jucătoare care obține trofeul la un grand slam după ce a jucat în calificări.

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
tenis
bbc