Amplitude a atras 150 milioane dolari de la un grup de investitori, în frunte cu Sequoia Capital, evaluare de 4 miliarde dolari

Amplitude a atras 150 milioane dolari de la un grup de investitori, în frunte cu Sequoia Capital, evaluare de 4 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2021

Amplitude, un startup specializat în analiză de date, a atras 150 milioane dolari de la un grup de investitori, în frunte cu Sequoia Capital.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunea a fost derulată la o evaluare de 4 miliarde dolari, conform Bloomberg. 

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Amplitudinea a închis anul fiscal 2020 cu o creștere record a veniturilor, de 50% de la an la an, având 15 clienți cu peste 1 milion de dolari și 400 de clienți noi.

viewscnt
Afla mai multe despre
amplitude
fonduri