Blackstone - aproape de un acord pentru preluarea L'Occitane

Blackstone - aproape de un acord pentru preluarea L'Occitane
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2024

Uriașul fond de investiții Blackstone se apropie de un acord pentru a prelua compania de îngrijire a pielii L'Occitane International.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania franceză de cosmetice, în valoare de 5,55 miliarde de dolari, a oprit tranzacționarea acțiunilor sale din Hong Kong.

În februarie a fost relatat că Blackstone ia în considerare lansarea unei oferte de preluare a companiei de îngrijire a pielii L'Occitane International, conform Bloomberg News.

Blackstone a luat în considerare efectuarea de due diligence preliminare, deoarece evaluează o potențială ofertă, luând în considerare și posibilitatea de a face echipă cu președintele miliardar al L'Occitane, Reinold Geiger, pentru o achiziție.

Profiturile record înregistrate de băncile europene anul trecut vor fi greu de repetat CITEȘTE ȘI Profiturile record înregistrate de băncile europene anul trecut vor fi greu de repetat

Acționarul principal al companiei specializate în îngrijirea pielii, listată la Hong Kong, a decis să nu încheie un acord de privatizare a companiei, în septembrie anul trecut.

Oferta de cumpărare a fost din partea holdingului de investiții al lui Geiger, L'Occitane Groupe SA, într-un moment în care Hong Kong a apărut ca un epicentru al tranzacțiilor de cumpărare și o serie de firme din Occident căutau să sporească expunerea pe piața chineză aflată în creștere rapidă.

viewscnt
Afla mai multe despre
blackstone
l'occitane international