Elon Musk va prelua, cel puțin temporar, funcția de CEO al Twitter. "Pasărea este eliberată"

Elon Musk va prelua, cel puțin temporar, funcția de CEO al Twitter. "Pasărea este eliberată"
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 oct 2022
Elon Musk intenționează să îl înlocuiască pe CEO-ul Twitter Parag Agrawal, care a fost concediat împreună cu alți directori importanți la finalizarea preluării companiei, a declarat o persoană familiarizată cu acest subiect, pentru Bloomberg.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Este de așteptat ca miliardarul să rămână CEO interimar, dar ar putea ceda în cele din urmă rolul pe termen lung, a adăugat persoana respectivă. Reprezentanții Twitter au refuzat să comenteze.
ULTIMA ORĂ Profitul OMV Petrom a crescut de peste 5 ori și a depășit 9 miliarde lei în primele 9 luni. Scumpirile galopante au compensat scăderea producției și vânzărilor CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Profitul OMV Petrom a crescut de peste 5 ori și a depășit 9 miliarde lei în primele 9 luni. Scumpirile galopante au compensat scăderea producției și vânzărilor

Cumpărarea Twitter îl pune pe cel mai bogat om din lume la conducerea unei rețele de socializare în dificultate, după șase luni de dispute publice și juridice.

Musk intenționează, de asemenea, să renunțe la restricționarea permanentă a utilizatorilor, a mai afirmat sursa citată de publicația americană, confirmând unele informații anterioare preluării. Acest lucru înseamnă că persoanele care au fost anterior blocate pe platformă ar putea reveni, categorie care l-ar putea include și pe fostul președinte american Donald Trump.
 
"Pasărea este eliberată", a scris Musk pe Twitter după ce a finalizat  achiziția de 44 de miliarde de dolari, făcând referire la logo-ul companiei și o aparentă aluzie la dorința sa de a vedea platforma având mai puține limitări în ceea ce privește conținutul care poate fi postat.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
musk
twitter
preluare twitter