Germania vine în sprijinul startup-urilor cu un pachet 2 miliarde de euro

Germania vine în sprijinul startup-urilor cu un pachet 2 miliarde de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2020

Guvernul german a promis că va ajuta startup-urile afectate de consecințele pandemiei de coronavirus printr-un pachet de asistență financiară pe termen scurt, în valoare de aproximativ două miliarde de euro, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Programul este conceput special pentru start-up-urile care ar putea să nu fie în măsură să își obțină sprijinul de care au nevoie din gama largă de măsuri lansate de Guvernul de la Berlin săptămâna trecută, au declarat ministrul Finanțelor, Olaf Scholz, și cel al Economiei, Peter Altmaier, scrie Agerpres.

Banca Națională a României recomandă băncilor să nu distribuie dividende. Acționarii trebuie să suporte o parte din șoc CITEȘTE ȘI Banca Națională a României recomandă băncilor să nu distribuie dividende. Acționarii trebuie să suporte o parte din șoc

"Pentru aceste companii tinere și inovative, instrumentele clasice de creditare sunt deseori inadecvate", a spus Altmaier în fața jurnaliștilor. "De aceea, vom aloca două miliarde de euro pentru a extinde finanțarea de tip venture capital, astfel încât să poată fi organizate runde de finanțare pentru start-up-urile germane", a adăugat Altmaier.

viewscnt
Afla mai multe despre
start-up
germania