Guvernul SUA și-a avertizat cetățenii să plece rapid din India

Guvernul SUA și-a avertizat cetățenii să plece rapid din India
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2021

Guvernul Statelor Unite și-a avertizat cetățenii să părăsească India pe cât de rapid posibil datorită deteriorării alarmante a situației pandemice din această țară, relatează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cetățenii americani au fost informați să „nu călătorească în India sau să părăsească țara de îndată ce acest lucru este sigur” printr-un avertisment de călătorie de nivel 4, cel mai ridicat emis de Departamentul de Stat, arată Hotnews.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Autoritățile și spitalele din India se zbat să țină sub control un val fără precedent de infecții cu coronavirusul și de decese cauzate de COVID-19. India a raportat joi un nou record de 379.257 de infecții cu SARS-CoV-2 și de 3.645 de noi decese cauzate de coronavirus.

Peste 204.800 de persoane și-au pierdut viața în această țară de la izbucnirea pandemiei”.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

 

 

India, o țară cu 1,3 miliarde de locuitori, înregistrează o creștere puternică a epidemiei.

Capitala indiană, care are 20 de milioane de locuitori, este cea mai afectată aglomerație de epidemie.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

India a înregistrat în ultimele zile peste două milioane de contaminări cu noul coronavirus - reprezentțnd o creștere cu 58% față de săptămâna precedentă, potrivit unor date compilate de AFP.

viewscnt
Afla mai multe despre
india
covid
infectari