Kim Kardashian plătește pentru că a promovat o criptomonedă pe contul de Instagram

Kim Kardashian plătește pentru că a promovat o criptomonedă pe contul de Instagram
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 3 oct 2022
Vedeta americană Kim Kardashian va plăti 1,26 milioane de dolari pentru a scăpa de acuzațiile Comisiei pentru Bursă și Valori Mobiliare (SEC), potrivit cărora a încălcat cerințele în domeniul financiar promovând un token fără a dezvălui că a fost plătită pentru acest lucru.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
SEC a transmis că vedeta a fost plătită cu 250.000 de dolari pentru a posta pe contul său de Instagram despre token-urile EMAX, un activ cripto oferit de EthereumMax. Kardashian nici nu recunoscut, nici nu a negat acuzațiile autorității de reglementare ca parte a înțelegerii. A fost însă de acord să nu mai promoveze niciun activ digital timp de trei ani, conform Bloomerg.
Dobânda la creditele ipotecare pe 30 de ani din SUA a depășit 6,5% pentru prima oară din 2008. Vânzările de noi locuințe în SUA s-au prăbușit CITEȘTE ȘI Dobânda la creditele ipotecare pe 30 de ani din SUA a depășit 6,5% pentru prima oară din 2008. Vânzările de noi locuințe în SUA s-au prăbușit

Token-urile sunt un tip de criptomodene, dar construite pe un blockchain deja existent (în cazul EMAX este vorba de Ethereum).

SEC a avertizat anterior că celebritățile care promovează criptoactive, pe care le consideră valori mobiliare, trebuie să precizeze investitorilor dacă sunt plătite pentru publicitate. În 2018, autoritatea de reglementare i-a amendat pe boxerul Floyd Mayweather și pe producătorul DJ Khaled pentru că nu au dezvăluit plățile pe care le-au primit pentru promovarea ofertelor inițiale de monede.
viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
sec
kim kardashian