Mai multe fonduri de investiții sunt interesate de preluarea diviziei de electrocasnice a grupului Philips

Mai multe fonduri de investiții sunt interesate de preluarea diviziei de electrocasnice a grupului Philips
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2020

O serie fonduri de investiții, precum PAI Partners și CDH Investments, se numără printre firmele care se pregătesc să facă o ofertă preliminară pentru divizia de electrocasnice a grupului olandez Philips NV, au declarat pentru Bloomberg surse din apropierea acestui dosar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondul Apollo Global Management Inc. analizează și el depunerea unei oferte înaintea termenul limită care expiră săptămâna aceasta, au adăugat sursele. Potrivit analiștilor această divizie ar putea fi evaluată la peste trei miliarde de euro, inclusiv datoriile, în condițiile în care acțiunile Philips au crescut cu 5% în acest an, ajungând la o capitalizare de piață de 40,8 miliarde euro, scrie Agerpres.

Inventivi, hotelierii români au găsit soluția pentru a avea clienți la masă în restaurant: mai întâi îi cazează cu sume modice pentru o jumătate de oră. În București vin și cei din cartiere fără apă caldă CITEȘTE ȘI Inventivi, hotelierii români au găsit soluția pentru a avea clienți la masă în restaurant: mai întâi îi cazează cu sume modice pentru o jumătate de oră. În București vin și cei din cartiere fără apă caldă

Sursele au mai spus că rivalii Electrolux AB, Joyoung Co. și TCL Technology Group Corp. au fost invitați și ei să evalueze divizia Philips însă deocamdată nu a fost luată o decizie finală și nu există nicio certitudine că potențialii ofertanți vor face oferte ferme.

Philips nu exclude posibilitatea de a recurge la o ofertă publică inițială pentru această divizie, a mai spus purtătorul de cuvânt.

În luna ianuarie, Philips a anunțat că analizează o posibilă vânzare a diviziei sale de electrocasnice, care produce o gamă largă de dispozitive de la cafetiere și până la purificatoare de aer. Vânzarea acestei divizii face parte din planul directorului general Frans van Houten de a transforma Philips într-un producător concentrat pe echipamente medicale.

viewscnt
Afla mai multe despre
philips
electrocasnice