Peste 73.000 căsătorii, amânate în Marea Britanie din cauza coronavirusului

Peste 73.000 căsătorii, amânate în Marea Britanie din cauza coronavirusului
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 5 iul 2020

Peste 73.000 de cupluri și-au amânat căsătoria din cauza restricțiilor impuse pentru a preveni răspândirea noului coronavirus în Marea Britanie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit estimărilor Biroului Național de Statistică din Regat, un număr de 73.400 de căsătorii au fost amânate pe fondul pandemiei, scrie Bloomberg.

Organizarea nunților este așteptată să se reia începând cu săptămâna aceasta, odată cu relaxarea restricțiilor de către autorități, însă cu respectarea unor reguli strice privind numărul de invitați și distanțarea fizică între participanți.

Președintele Donald Trump a ținut ceremonia oficială de Ziua Națională a SUA la Muntele-monument Rushmore, mesaj de contracarare a mișcării de demolare a statuilor pe care o denunță ca fiind de extrema stângă CITEȘTE ȘI Președintele Donald Trump a ținut ceremonia oficială de Ziua Națională a SUA la Muntele-monument Rushmore, mesaj de contracarare a mișcării de demolare a statuilor pe care o denunță ca fiind de extrema stângă

Va fi permisă participarea unui număr maxim de 30 de invitați, care trebuie să păstreze distanța între ei și să evite să bea, să manânce sau să cânte în afara unor spații prevăzute cu ecrane protectoare.

Industria nunților din Marea Britanie este evaluată la circa 10 miliarde de lire sterline (12,5 miliarde dolari) anual, potrivit cifrelor publicate de platforma de analiză și cercetarea Hitched W.I.F.E.

Coronavirusul a dus la amânarea majorității nunților programate pentru acest an și în România, după cum a relatat Profit.ro recent.

Asociația restaurantelor (HORA) estimează pierderi de 3 miliarde de lei în acest an, reprezentând încasări neefectuate din organizarea de nunți.

viewscnt
Afla mai multe despre
casatorii marea britanie
casatorii amanate
coronavirus
nunti amanate
restrictii pandemie
organizare nunti