Qualcomm ia în considerare o revenire pe piața serverelor cu un nou cip, în încercarea de a-și reduce dependența de smartphone-uri

Qualcomm ia în considerare o revenire pe piața serverelor cu un nou cip, în încercarea de a-și reduce dependența de smartphone-uri
scris 19 aug 2022

Qualcomm ia în considerare o revenire pe piața serverelor cu un nou cip, în încercarea de a-și reduce dependența de smartphone-uri, a relatat Bloomberg News, citând persoane familiare cu planul său, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile Qualcomm au crescut cu aproape 3% în urma informației.

Producătorul de cipuri caută clienți pentru un produs rezultat din achiziționarea Nuvia, a scris Bloomberg, adăugând că divizia de cloud a Amazon.com, Amazon Web Services (AWS), a fost de acord să analizeze ofertele Qualcomm, scrie News.ro.

DOCUMENT Guvernul a suplimentat bugetul pentru ajutoare de stat. Companii românești și străine au solicitat statului ajutoare de peste 6 miliarde lei pentru investiții. Statul s-a uitat în portofel și a aprobat...4 proiecte din 193 CITEȘTE ȘI DOCUMENT Guvernul a suplimentat bugetul pentru ajutoare de stat. Companii românești și străine au solicitat statului ajutoare de peste 6 miliarde lei pentru investiții. Statul s-a uitat în portofel și a aprobat...4 proiecte din 193

Anul trecut, producătorul de cipuri a achiziționat Nuvia, un startup de cipuri fondat de veterani ai Apple, cu planuri de a pune tehnologia companiei în smartphone-urile, laptopurile și procesoarele auto.

Amazon a confirmat că a fost de acord să analizeze oferta, în timp ce Qualcomm a spus că nu comentează zvonurile și a direcționat Reuters către comunicatul său de presă de când a încheiat acordul cu Nuvia, în martie anul trecut.

Qualcomm, cu sediul în San Diego, a estimat în iulie venituri pentru trimestrul patru sub țintele de pe Wall Street, pregătindu-se pentru o economie dificilă și o încetinire a cererii de smartphone-uri, care ar putea afecta afacerea principală a cipurilor de telefoane mobile.

viewscnt
Afla mai multe despre
qualcomm
smartphone