Utilizatorii europeni au găsit modalități să descarce Threads, deși aplicația nu este disponibilă în UE

Utilizatorii europeni au găsit modalități să descarce Threads, deși aplicația nu este disponibilă în UE
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 10 iul 2023

Deși Threads nu este încă disponibilă în Uniunea Europeană, utilizatorii europeni au găsit modalități de a descărca și folosi aplicația de social media cu care Meta Platforms își propune să rivalizeze cu Twitter. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai multe echipe de fotbal, printre care RB Leipzig și Saint-Etienne, precum și organizații mass-media ca Le Monde și Agence France-Presse și-au creat deja conturi și postează pe noua aplicație, lansată joi.

Deputatul francez de stânga Francois Ruffin, care a șters o primă postare, precum și jucătorul Eduardo Camavinga de la Real Madrid sunt, de asemenea, activi pe Threads, potrivit Bloomberg.

Threads, noua rețea socială Meta, are deja peste 10 milioane de utilizatori CITEȘTE ȘI Threads, noua rețea socială Meta, are deja peste 10 milioane de utilizatori

Potrivit șefului Meta, Mark Zuckerberg, aplicația a adunat peste 30 de milioane de utilizatori în primele 24 de ore de la lansare. Threads nu va fi disponibilă în magazinele de aplicații din cele 27 de țări ale Uniunii Europene până când compania nu va stabili cum va fi afectată de reglementările blocului în ceea ce privește folosirea datelor cu caracter personal, a declarat o persoană familiarizată cu situația pentru Bloomberg.

Cu toate acestea, există și alte modalități de a accesa aplicația, cum ar fi conectarea la magazinul App Store din SUA pentru utilizatorii de iPhone sau folosind fișiere APK (Android package kit) pe dispozitivele Android. Aceste programe permit utilizatorilor de Android să descarce manual aplicații care nu se află în magazinul Google Play.

"Abonații noștri sunt toți francezi, nu este complicat să se înscrie în aplicație", a declarat Mickaël Frison, care se ocupă de rețelele sociale pentru cotidianul francez Liberation. "Este o chestiune de zile sau săptămâni până când politicienii vor începe să se alăture, dacă conversația are loc acolo".

 

viewscnt
Afla mai multe despre
threads
meta platforms
aplicatie rivala twitter
utilizatori threads ue
aplicatie social media