VIDEO CEO-ul Boeing, în lacrimi în timp ce spune că e nevoie de asumarea greșelilor

 VIDEO CEO-ul Boeing, în lacrimi în timp ce spune că e nevoie de asumarea greșelilor
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 10 ian 2024
Dave Calhoun, CEO Boeing, poate fi văzut în lacrimi în timp ce afirmă că producătorul de avioane trebuie să își asume greșelile, în contextul în care se confruntă cu un incident de siguranță care a reaprins întrebările privind calitatea producției sale.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
"Vom aborda această problemă - nr. 1 - recunoscându-ne greșeala", le-a spus Calhoun angajaților Boeing în timpul unei întâlniri la nivelul întregii companii, la fabrica de avioane 737 de lângă Seattle. 

Remarcile au fost făcute în timpul unei întâlniri cu toți angajații, convocată de Calhoun după ce săptămâna trecută, în timpul zborului, un element de siguranță de la o ușă a s-a desprins dintr-un avion 737 Max 9, lăsând o gaură imensă în partea laterală a avionului - VEZI VIDEO AICI
 
CEO-ul și alți lideri de rang înalt de la Boeing s-au adresat angajaților de la fabrica sunde se asamblează 737 și au transmis discursul și către lucrătorii din alte locații.

 "Nu știu ce s-ar fi întâmplat cu persoana care ar fi putut sta pe locul de lângă acea gaură din avio. Am copii, am nepoți și la fel și voi. Asfel de lucruri contează", a spus el, în timp ce își amintea că a văzut fotografii cu avionul avariat.
Prețul zahărului și al produselor dulci a ajuns la cel mai înalt nivel din 2011 încoace CITEȘTE ȘI Prețul zahărului și al produselor dulci a ajuns la cel mai înalt nivel din 2011 încoace

Problemele pentru Boeing nu sunt noi. În octombrie 2018, un avion Lion Air 737 MAX s-a prăbușit în Indonezia, ucigând toate cele 189 de persoane aflate la bord. La scurt timp, în primăvara anului 2019, un avion 737 MAX 8 al Ethiopian Airlines s-a prăbușit, ucigând toate cele 157 de persoane aflate la bord.

Autoritatea de reglementare a aviației din China a fost prima din lume care a consemnat la sol avioanele MAX, urmată de alte autorități, inclusiv Administrația Federală a Aviației (FAA) din SUA. În Europa, Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației (EASA) a decis în martie 2019 suspendarea tuturor zborurilor cu avioane Boeing 737 MAX. Până la această decizie, deja mai multe țări europene închiseseră spațiul aerian pentru aeronavele Boeing 737 MAX 8.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ceo boeing
737 max
calhen
boeing