VIDEO Un loc de parcare din Hong Kong - vândut cu 1,3 milioane dolari, un nou record

VIDEO Un loc de parcare din Hong Kong - vândut cu 1,3 milioane dolari, un nou record

Complexul rezidential Mount Nicholson, Hong Kong

scris 4 iun 2021

Piața imobiliară din Hong Kong stabilește un nou record: un loc de parcare a fost vândut cu 1,3 milioane de dolari, depășind recordul de aproape 1 milion de dolari înregistrat în urmă cu doi ani.

Locul de parcare, aflat în complexul rezidențial de lux Mount Nicholson din Hong Kong, a fost achiziționat în schimbul sumei de 10,2 milioane de dolari HK (1,3 milioane dolari americani), potrivit Bloomberg, care citează o persoană la curent cu detaliile tranzacției.

Vânzătorii sunt dezvoltatorii imobiliari Wharf Holdings și Nan Fung Group.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Este cea mai mare sumă plătită până în prezent pentru un loc de parcare, depășind recordul stabilit în 2019, tot în Hong Kong.

Omul de afaceri Johnny Cheung Shun-yee a cumpărat atunci un loc de parcare într-o clădire de birouri, pentru care a plătit 7,6 milioane de dolari HK (970.000 dolari americani).

viewscnt
Afla mai multe despre
loc parcare hong kong
cel mai scump loc de parcare
pret record loc parcare