Popeyes continuă extinderea în România

Popeyes continuă extinderea în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2022

Lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes, intrat în România recent cu primul restaurant în Băneasa Shopping City, confirmând astfel informațiile anunțate de Profit.ro în toamna anului trecut. va deschide două noi restaurante în București, în această vară, în centrele comerciale ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni, și începe recrutarea viitorilor membri ai echipei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
PROFIT NEWS TV Șeful Poștei Române - Nu dăm afară oameni, dar probabil vor fi unii angajați care nu vor dori să își schimbe activitatea și vor fi concediați CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Șeful Poștei Române - Nu dăm afară oameni, dar probabil vor fi unii angajați care nu vor dori să își schimbe activitatea și vor fi concediați

În octombrie, Profit.ro a anunțat că lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes se extinde în România, printr-un acord cu Sterling Cruise, și vrea să ajungă la 90 de unități pe piața locală în următorii 10 ani.

Lanțul de restaurante Popeyes a fost înființat în 1972 în New Orleans și cuprinde o rețea de 3.300 de unități la nivel global.

Foto Popeyes

Foto Popeyes

Popeyes este unul dintre restaurantele cu cea mai rapidă creștere din SUA. 
 
Grupul Sterling Cruise operează, în prezent, circa 40 de restaurante în România. Brandurile administrate de grup includ Taksim, Salad Box, Pep & Pepper, Boss Mini Burgers și Resto Aperto.
viewscnt
Afla mai multe despre
popeyes
fast-food
sterling bruise