ULTIMA ORĂ UPDATE Startup-ul Elrond se anunță al doilea unicorn românesc, după UiPath INFOGRAFIC

ULTIMA ORĂ UPDATE Startup-ul Elrond se anunță al doilea unicorn românesc, după UiPath INFOGRAFIC
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 28 ian 2021

UPDATE ora 14.22 "Blockchain-ul Elrond, dezvoltat de startup-ul sibian, a depășit evaluarea de 1 miliard de dolari, ceea ce face din Elrond al doilea Unicorn românesc, după UiPath. Creșterea vine pe fondul progresului substanțial al Elrond și interesului ridicat exprimat pentru tehnologia blockchain", anunță compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

UPDATE ora 13.10 Elrond a depășit o capitalizare de 1 miliard de dolari, prezentându-se al doilea unicorn românesc, după UiPath, prin valoarea de piață reprezentată de propria criptomonedă, Elrond EGLD.

 

Știrea inițială

Elrond, platforma blockchain dezvoltată de un startup sibian, are deja o capitalizare de aproape 1 miliard de dolari, prezentând ținta de a deveni al doilea unicorn românesc, după UiPath.

De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online CITEȘTE ȘI De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online

În urmă cu două săptămâni, Profit.ro a anunțat că Elrond a depășit valoarea de 600 de milioane de dolari.

Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat? CITEȘTE ȘI Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat?

Clubul “unicornilor” este format din companii private evaluate la cel puțin 1 miliard de dolari.

La nivel  global, primele doua rețele din punctul de vedere al capitalizarii de piață sunt Bitcoin, care a depășit o valoare totală de 600 de miliarde de dolari, și Ethereum, cu peste 120 de miliarde de dolari.

Criptomonedele nu mai au un viitor criptat: OCDE și UE doresc reglementarea monedelor digitale. O nouă directivă la orizont CITEȘTE ȘI Criptomonedele nu mai au un viitor criptat: OCDE și UE doresc reglementarea monedelor digitale. O nouă directivă la orizont

Pentru a susține ritmul și viteza de creștere, Elrond se pregătește pentru extinderea pe piața americană. Co-fondatorul Beniamin Mincu a vizitat recent Florida pentru a discuta cu Francis Suarez, primarul orașului Miami, despre transformarea economiei globale și migrarea masivă către tehnologia blockchain proiectată pentru următorii 3-5 ani.

Suarez este un susținător al tehnologiei, care își dorește să transforme Miami în Silicon Valley 2.0.

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

ULTIMA ORĂ UPDATE Startup-ul Elrond se anunță al doilea unicorn românesc, după UiPath INFOGRAFIC

Elrond a fost fondată în 2018 de Beniamin Mincu împreună cu fratele său, Lucian Mincu, și antreprenorul Lucian Todea.

Wellbeing în pandemie – Cum a derulat Auchan Romania un program de mental wellbeing cu Wellington CITEȘTE ȘI Wellbeing în pandemie – Cum a derulat Auchan Romania un program de mental wellbeing cu Wellington

Lucian Todea a investit anterior și în Homefresh, startup lansat pentru a livra o cutie cu ingrediente și rețeta de urmat pentru a prepara mâncarea, pentru ca ulterior însă să se retragă, firma neavând din start succesul scontat.

viewscnt
Afla mai multe despre
elrond
blockchain