hackajob, startup-ul fondat și condus din Londra de Răzvan Creangă (27 ani), își extinde echipa la nivel global, inclusiv în România

hackajob, startup-ul fondat și condus din Londra de Răzvan Creangă (27 ani), își extinde echipa la nivel global, inclusiv în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2018

hackajob, startup-ul de tehnologie cofondat și condus în Londra de antreprenorul român Răzvan Creangă (27 de ani), care a atras recent o investiție de 6,7 milioane de dolari și a obținut în total 8 milioane de dolari finanțare, își propune o creștere accelerată prin dublarea numărului de angajați în următorul an. 

Startup-ul are și un birou la Iași.

Urmărește-ne și pe Google News

După finanțarea de 6,7 milioane atrasă din partea AXA Venture Partners și Downing Ventures, hackajob va investi în recrutarea de noi talente, astfel încât numărul angajaților va crește la aproximativ 50 de specialiști în biroul companiei din Iași în următoarele nouă luni, față de 20 în prezent.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Firma își va extinde echipa cu 40 de specialiști în Marea Britanie, astfel încât numărul acestora va ajunge la aproape 90 pană la finalul anului viitor. De asemenea, hackajob va deschide birouri fizice în majoritatea huburilor de tehnologie și antreprenoriat.   

Orbis deschide un hotel ibis lângă Universitatea Politehnică din București, alături de un dezvoltator imobiliar CITEȘTE ȘI Orbis deschide un hotel ibis lângă Universitatea Politehnică din București, alături de un dezvoltator imobiliar

Startup-ul de tehnologie hackajob a fost creat în 2014 pentru a rezolva probleme în recrutarea de personal tehnic. Printre clienții firmei se numără companii ca Apple, Vodafone, Barclays, Capgemini, KPMG.

Startup-ul a fost acceptat în 2015 în programul de accelerare Techstars din Londra, iar printre primii investitori în companie s-a numărat Ahmed Medhat, managerul care a înființat biroul de data science al Facebook din Londra. Compania a mai atras investiții din partea lui Alistair Williams, fost CFO al BG Group, GSK și Diageo. Unul dintre primii investitori în companie a fost Dragoș Nicolaescu, business angel în România. De asemenea, firma hackajob a fost finanțată anterior de London Co-Investment Fund, fond de investiții al Primăriei din Londra. 

viewscnt
Afla mai multe despre
hackajob
razvan creanga