Bulboacă & Asociații a oferit consultanță în finanțarea destinată expansiunii internaționale pentru o companie cu capital românesc

Bulboacă & Asociații a oferit consultanță în finanțarea destinată expansiunii internaționale pentru o companie cu capital românesc
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 iun 2024

Bulboacă & Asociații a asistat o companie cu capital românesc într-o facilitate de achiziție de aproape 200 de milioane de euro, care sprijină expansiunea acesteia la nivel mondial. Consultanța a fost de asemenea, oferită și părții creditorilor, fenomen extrem de rar în arealul finanțărilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Pe la sfârșitul lunii mai 2024, Bulboacă & Asociații și-a finalizat rolul de consultanță în legătură cu o facilitate de credit de achiziții de aproape 200 de milioane EUR, aceasta avand, printre alte scopuri, si pe acela a finanta clientul român – o companie orientată pe tehnologie – în extinderea operațiunilor sale la nivel mondial, de data aceasta peste mări.

Înființată ca urmare a unui spin-off al biroului din București al unei firme Magic Circle, Bulboacă și Asociații are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiții si cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii. Bulboacă și Asociații este implicată în unele din cele mai sensibile și solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea avocaților, alături de know- how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanță instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice. Când clienții Bulboacă & Asociații întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experiența avocaților firmei arată că și atunci există șanse reale pentru a se face o tranzacție sau pentru a se soluționa o speță.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
bulboacă & asociații
achiziție