DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, caută 25 de tineri IT-iști pentru un program de pregătire remunerat

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, caută 25 de tineri IT-iști pentru un program de pregătire remunerat
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iun 2017

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, caută 25 de tineri IT-iști pentru DB Tech School, un program de pregătire pentru specialiștii software aflați la începutul carierei care sunt interesați de programele Java, C/C++ și JavaScript, toți participanții urmând a fi remunerați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Compania va selecta participanții la curs din rândul studenților aflați în ultimul an de studiu, al persoanelor care dețin o diplomă de licență sau masterat, precum și al celor care au absolvit o facultate acreditată cu specializare în informatică sau inginerie software.

Programul începe pe 17 iulie și se desfășoară pe o perioadă de două luni și jumătate. În funcție de rezultatele obținute în cadrul DB Tech School, absolvenții vor avea oportunitatea de a se alătura echipei DB Global Technology.

Programul va include cursuri specializate în Java, Software Development Life Cycle, Agile și ITIL, precum și practică efectivă. Participanții vor face parte din echipele DB Global Technology și vor fi implicați în proiectele în desfășurare în cadrul centrului.

Belgienii de la Mitiska au preluat portofoliul de retail al Alpha Property Development, ajungând la active de peste 100 milioane euro în România CITEȘTE ȘI Belgienii de la Mitiska au preluat portofoliul de retail al Alpha Property Development, ajungând la active de peste 100 milioane euro în România

„După succesul programului Java School, organizat anul trecut în premieră în România, am luat decizia să îl transformăm într-o tradiție, precum și să îl extindem și îmbunătățim. DB Tech School va implica și va pregăti specialiști software pasionați, care se află la început, oferindu-le noi perspective, precum și oportunitatea unei cariere pe termen lung în cadrul unei echipe recunoscute la nivel internațional”, a declarat Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

DB Global Technology, operațional din ianuarie 2014, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 165,72 milioane de lei, în creștere cu 64,8% față de 2015.

În 2013, Deutsche Bank a primit aprobarea de la Ministerul Finanțelor pentru un ajutor de stat de 15,7 milioane de euro pentru dezvoltarea unui proiect evaluat la 40 milioane de euro. Compania s-a angajat astfel să creeze 500 de locuri noi de muncă. DB Global Technology dezvoltă soluții software pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank, una din cele mai mari bănci la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
db global technology
db tech school
programatori
it
deutsche bank