Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat

Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 dec 2021

David Frost, ministrul britanic pentru Brexit, a demisionat, sâmbătă seară, din cabinetul lui Boris Johnson, potrivit presei din Marea Britanie. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

El a condus negocierile Marii Britanii privind Acordul de retragere din UE și Protocolul cu Irlanda de Nord, relatează News.ro.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Într-o scrisoare adresată lui Johnson, Lord Frost a spus că, deși ”Brexitul este acum sigur”, el are ”îngrijorări cu privire la direcția actuală”. 

The Mail on Sunday, care a anunțat primul informația, a precizat că Frost și-a prezentat demisia în urmă cu o săptămână, parțial în dezacord cu restricțiile Covid.

În scrisoarea sa, Lord Frost a spus că demisia sa va avea ”efect imediat” și a vorbit despre dorința lui de a vedea o economie ”cu impozite reduse”.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

”Sper că vom ajunge cât mai repede posibil acolo unde trebuie să ajungem: la o economie antreprenorială ușor reglementată, cu impozite reduse, la vârful științei moderne și al schimbărilor economice”, a spus el.

El a adăugat că măsurile de redeschidere a economiei în iulie nu s-au dovedit a fi ireversibile: ”Sper să ne întoarcem curând pe drumul cel bun și să nu fim tentați de genul de măsuri coercitive pe care le-am văzut în altă parte”.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Răspunzându-i lui Frost, Johnson a spus că ar trebui să fie ”extrem de mândru de serviciul istoric pentru acest guvern și această țară”.

Lord Frost a fost implicat recent în negocieri cu UE cu privire la aranjamentele post-Brexit.

viewscnt
Afla mai multe despre
brexit
ministru
david frost
demisie
marea brtitanie