Accenture numește un nou Country Managing Director în România

Accenture numește un nou Country Managing Director în România

Raluca Burghelea

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2023

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca Burghelea și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 orașe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În cei 16 ani petrecuți în cadrul Accenture, Raluca Burghelea a deținut diverse roluri. În afara responsabilităților sale locale, a înființat cu succes centrul de operațiuni din Bulgaria și a condus portofoliul de Finanțe și Contabilitate al clienților de operațiuni din România, Cehia și Slovacia. Anterior, a deținut mai multe roluri de conducere, a pus bazele a numeroase centre Accenture cum este cel din Timișoara și a condus echipa de recrutare din România. 

Tatian Diaconu devine investitor imobiliar, după ce a condus mai bine de un deceniu afacerile imobiliare ale grupului Auchan în România CITEȘTE ȘI Tatian Diaconu devine investitor imobiliar, după ce a condus mai bine de un deceniu afacerile imobiliare ale grupului Auchan în România

Raluca Burghelea îi succedă lui Gianrodolfo Tonielli, care a fost Country Managing Director al Accenture România în ultimii 5 ani și care va deveni SAP Business Group Lead al Accenture pentru Italia, Europa Centrală și Grecia. 

Accenture România oferă o gamă largă de servicii și soluții în consultanță, digital, tehnologie și operațiuni, în 6 orașe: București, Timișoara, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Iași și Brașov. Compania este unul dintre cei mai mari angajatori din IT și operațiuni inteligente de pe piața locală cu peste 4.000 de angajați. Aceștia deservesc companii care activează într-o gamă variată de industrii, precum industria bancară și asigurări, telecomunicații, industria auto, retail, FMCG și energie.

viewscnt
Afla mai multe despre
accenture
raluca burghelea