Agricover Credit împrumută de la Fondul European de Investiții

Agricover Credit împrumută de la Fondul European de Investiții
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 11 mai 2023

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a contractat un credit de 45 milioane de lei de la Fondul European de Investiții (FEI). 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Recent, compania a contractat două credite, în sumă totală de 20 milioane de euro, de la The European Fund for Southeast Europe (EFSE). Mai multe detalii AICI.

Producătorii agricoli care cultivă usturoi primesc ajutor de minimis de 6 milioane euro CITEȘTE ȘI Producătorii agricoli care cultivă usturoi primesc ajutor de minimis de 6 milioane euro

Agricover Credit IFN furnizează produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic. 

Valoarea contabilă brută a creditelor și avansurilor în sold ale companiei la 31 decembrie 2022 a ajuns la 2,84 miliarde de lei, cu 42% mai mult față de sfârșitul anului 2021.

Profitul net înregistrat de Agricover Credit IFN în 2022 a fost de 65,4 milioane de lei, sporul față de 2021 fiind de 19%.

Mai multe detalii AICI.

Emisiunile-record, cu valoare de 3 miliarde lei, din programul Fidelis sunt pe bursă la prețuri superioare celor de subscriere. Intrare în forță a emisiunilor din ediția cu cel mai mare succes din program CITEȘTE ȘI Emisiunile-record, cu valoare de 3 miliarde lei, din programul Fidelis sunt pe bursă la prețuri superioare celor de subscriere. Intrare în forță a emisiunilor din ediția cu cel mai mare succes din program

Fondul European de Investiții (FEI) este parte a Grupului Bǎncii Europene de Investiții și este principalul finanțator de risc pentru IMM din Europa, prin instrumente de capital de risc, garanții și microfinanțare.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
credite
efse