Agricover Credit prelungește împrumuturile cu Eximbank și Intesa SanPaolo

Agricover Credit prelungește împrumuturile cu Eximbank și Intesa SanPaolo
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 23 iul 2021

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a prelungit cu doi ani, până la finele lunii august 2023, un contract de împrumut cu Eximbank România în sumă de 200 milioane de lei. De asemenea, compania a prelungit cu un an, până la 1 septembrie 2022, un credit de 121,8 milioane de lei contractat de la Intesa SanPaolo România.

Urmărește-ne și pe Google News

Recent, compania a primit 7,5 milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții (BEI), a doua tranșă dintr-un împrumut de 15 milioane de euro, semnat în 2020. 

Tot În 2020, compania s-a mai împrumutat de la UniCredit Bank Romania, Garanti Bank, BEI, BERD și Eximbank.

CONFIRMARE Grupul bancar francez Crédit Agricole a vândut Crédit Agricole Bank România către Vista Bank CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Grupul bancar francez Crédit Agricole a vândut Crédit Agricole Bank România către Vista Bank

Agricover Credit IFN furnizează produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic. 

Grupul Agricover Holding, din care face parte și Agricover Credit IFN,  are peste 1.000 de angajați și servește circa 5.700 de clienți fermieri.

În octombrie 2019, compania israeliană Adama, furnizor de soluții integrate pentru protecția plantelor, controlată de un producător chinez, a cumpărat 10% din acțiunile firmei agricole Agricover, parte a grupului Agricover.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
eximbank
intesa sanpaolo
prelungire
credite