Agricover Credit prelungește și suplimentează un împrumut de la UniCredit Bank România

Agricover Credit prelungește și suplimentează un împrumut de la UniCredit Bank România
scris 4 nov 2021

Agricover Credit IFN, divizia de finanțare a grupului Agricover, controlat de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă, a prelungit cu 12 luni și suplimentat cu 57 milioane de lei, la 190 milioane de lei, împrumutul contractat în 2009 de la UniCredit Bank, pe care anterior l-a majorat de la 80 milioane de lei la 100 milioane de lei și, ulterior, la 133 milioane de lei.

Al Dahra Holding, proprietarul Agricost, deschide noi fabrici în România, Bulgaria și Serbia, investiție de peste 100 milioane euro. Devine lider la producția și exportul de furaje în Europa de Est CITEȘTE ȘI Al Dahra Holding, proprietarul Agricost, deschide noi fabrici în România, Bulgaria și Serbia, investiție de peste 100 milioane euro. Devine lider la producția și exportul de furaje în Europa de Est

Agricover Credit IFN furnizează produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal și zootehnic. 

Grupul Agricover Holding, din care face parte și Agricover Credit IFN,  are peste 1.000 de angajați și servește circa 5.700 de clienți fermieri.

În octombrie 2019, compania israeliană Adama, furnizor de soluții integrate pentru protecția plantelor, controlată de un producător chinez, a cumpărat 10% din acțiunile firmei agricole Agricover, parte a grupului Agricover controlat de omul de afaceri iranian Jabar Kanani.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
unicredit
imprumut
prelungire
suplimentare