Agromar a programat investiții de 2 milioane de euro în acest an, în principal pentru deschiderea de noi depozite

Agromar a programat investiții de 2 milioane de euro în acest an, în principal pentru deschiderea de noi depozite
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2018

Agromar, unul din jucătorii importanți de pe piața furajelor din România, estimează o creștere a cifrei de afaceri cu cel puțin 25% pentru anul 2018 și o marjă de profitabilitate de circa 10%, în contextul în care, anul trecut, investițiile s-au ridicat la 2 milioane de euro, iar pentru 2018 investițiile programate sunt la același nivel. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai mare parte a fondurilor este direcționată către către extinderea activității de distribuție a furajelor, care asigură și cea mai mare parte a veniturilor companiei.

”În 2018 continuăm investițiile în creșterea capacității de depozitare a furajelor și în modernizarea halelor pentru reproducție la porcine. De asemenea, vrem să ne extindem la nivel național, prin deschiderea de noi depozite și în alte județe din țară precum Vrancea, Argeș, Călărași, Prahova, Iași. Suntem pe piață din anul 2004 și faptul că am înregistrat creșteri constante ale cifrei de afaceri, în condițiile în care birocrația tinde să sufoce orice inițiativă, arată că și firmele românești au capacitatea să facă performanță”, a declarat fondatorul companiei, Florin Colțuneac.

Vodafone vine cu o nouă ofertă: utilizatorii de cartele preplătite rămân conectați chiar dacă nu au credit suficient pe cont CITEȘTE ȘI Vodafone vine cu o nouă ofertă: utilizatorii de cartele preplătite rămân conectați chiar dacă nu au credit suficient pe cont

De la înființare, Agromar a înregistrat o creștere constantă a cifrei de afaceri, ajungând, în 2016, la afaceri de 4,5 milioane euro. În 2017, cifra de afaceri a crescut la 6,5 milioane euro.

Agromar este o afacere cu capital privat, integral românesc, cu sediul social în Balotești, județul lfov. A fost înființată în anul 2004 și are ca obiect de activitate producția de furaje, concentrate și premixuri pentru animale, achiziția și depozitarea cerealelor, comercializare păsări, producție de carne de porc.

Agromar deține 14 magazine proprii, din care două au și rol de depozit, în județele Ilfov, Ialomița, Iași, Dâmbovița și Giurgiu. Agromar a deschis recent și o secție de producție premixuri, vitamino-minerale în diferite concentrații.

viewscnt
Afla mai multe despre
agromar
furaje