ANSVSA are un nou președinte

ANSVSA are un nou președinte
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2022

ANSVSA anunță numirea în funcția de președinte al instituției, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru Nicolae Bociu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”În data de 09.02.2022, s-a publicat în Monitorul Oficial decizia privind numirea în funcția de președinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru Nicolae Bociu, pentru o perioadă de 5 ani”, a transmis ANSVSA. 

FOTO Cea mai mare seră verticală din Europa de Est va fi deschisă lângă Ploiești; dacă va avea succes, proiectul va fi replicat în Cehia; listarea la BVB - amânată CITEȘTE ȘI FOTO Cea mai mare seră verticală din Europa de Est va fi deschisă lângă Ploiești; dacă va avea succes, proiectul va fi replicat în Cehia; listarea la BVB - amânată

Sursa citată a precizat că noul oficial a ocupat funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, scrie News.ro.

Totodată, prin decizia prim-ministrului, a fost numit în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, cu rang de subsecretar de stat, Dănuț Păle.    

Acesta îl înlocuiește în echipa de conducere a instituției pe Alexandru Nicolae Bociu. 

Bociu a mai fost numit în funcția de președinte al ANSVSA și în noiembrie 2021, de premierul interimar de la acea vreme Florin Cîțu.  

viewscnt
Afla mai multe despre
ansvsa
alexandru nicolae bociu