Cele două curse charter programate pe Aeroportul Iași au primit autorizație de zbor. Muncitorii care plecaseră cu autobuze și microbuze către localitățile de domiciliu revin la aeroport

Cele două curse charter programate pe Aeroportul Iași au primit autorizație de zbor. Muncitorii care plecaseră cu autobuze și microbuze către localitățile de domiciliu revin la aeroport
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2020

Cele două zboruri charter cu muncitori sezonieri care fuseseră anulate vineri pe aeroportul din Iași vor decola, totuși, în următoarele ore, după ce s-au primit autorizațiile de zbor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Astfel, cei 350 de oameni care părăsiseră deja Iașiul cu microbuze și autocare vor reveni la aeroportul ieșean în următoarele ore, scrie News.ro.

Directorul aeroportului ieșean Cătălin Bulgariu a declarat pentru News.ro că zborurile charter de la Iași către Baden – Baden și Nuremberg au primit aprobarea Ministerului Transporturilor pentru a decola în cursul zilei de vineri, după ce în urmă cu câteva ore pasagerii fuseseră informați că ambele curse au fost anulate.

Clienții ING care au solicitat suspendarea ratelor pe oferta băncii trebuie să aplice din nou pe OUG 37/2020 CITEȘTE ȘI Clienții ING care au solicitat suspendarea ratelor pe oferta băncii trebuie să aplice din nou pe OUG 37/2020

”Este ciudat, dar asta e situația. Primul avion este programat să aterizeze la Iași în jurul orei 14.30, apoi va sosi și al doilea avion. Ambele vin din Germania și vor prelua muncitori sezonieri români. S-a primit aprobare pentru zbor, astfel că vor decola în cursul zilei de azi (vineri – n.r.)”, a precizat Cătălin Bulgariu.

El a spus că microbuzele și autocarele cu care oamenii plecaseră deja de la Iași după ce au aflat că zborurile s-au anulat au fost întoarse din drum.

”Un autocar a revenit deja la aeroport. Vor veni și celelalte. Nu știm ora la care vor decola avioanele charter. Oamenii sunt acum pe drum, iar când vor ajunge cu toții la Iași se vor face procedurile de îmbarcare”, a afirmat directorul aeroportului, Cătălin Bulgariu.

Două zboruri erau programate vineri de pe Aeroportul Iași. Unul dintre zboruri, era programat la ora 13:00, cu destinația Baden - Baden fiind operat de Tui Fly. Celălalt zbor urma să plece spre Nuremberg, la 13:30, fiind operat de Sunexpress.

Vineri la prânz, oamenii au fost informați că ambele zboruri au fost anulate, astfel că ei au plecat cu microbuze și autocare  către județele din care au venit.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport iasi
muncitori