Ciobanii din Bangladesh nu prind în Sibiu: Nu poți conduce stâna cu Google translate

Ciobanii din Bangladesh nu prind în Sibiu: Nu poți conduce stâna cu Google translate
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2022

Gheorghe Dănulețiu, cunoscut la Ghiță Ciobanu, în urma reclamelor pe care le-a făcut la mai multe servicii de telefonie mobilă, spune că în Sibiu nu au intrat pe piața muncii ciobani aduși din Asia din cauza salariilor și a lipsei de comunicare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

VEZI AICI ȘI Criză de ciobani în Botoșani, fermierii aduc oieri din Bangladesh

”Nu ne putem baza nici pe ai noștri, d-apăi cu unii cu care nu te poți înțelege în nicio limbă. Chiar am avut o discuție cu un fermier din Bihor care a lucrat cu telefonul, să traducă. Nu poți conduce stâna cu Google translate. E foarte greu. Au adus de dincolo și spun că nu rezistă la ceea ce avem noi. Noi mai avem o problemă, pentru că nu mai avem de unde da salarii mai mari pentru că efectiv nu ai din ce”, spune Dănulețiu pentru Turnul Sfatului.

DOCUMENT Ministerul Finanțelor: Accizele și TVA la carburanți nu pot fi reduse. Ar fi în contradicție cu directive ale UE! CITEȘTE ȘI DOCUMENT Ministerul Finanțelor: Accizele și TVA la carburanți nu pot fi reduse. Ar fi în contradicție cu directive ale UE!

Ionică Nechifor, președinte al Asociației crescătorilor de ovine Moldovovis și director al Stațiunii de Cercetare Popăuți din Botoșani, spunea săptămâna trecută că această criză a ciobanilor a devenit critică și că unii fermieri preferă să aducă ciobani din străinătate. „Un coleg de la Piatra Neamț a făcut un contract cu patru cioabani din Bangladesh“, susținea Ionică Nechifor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciobani
bangladesh
gheorghe dănulețiu