Daea: Dublul standard este o realitate, nu o ficțiune. Fiecare dintre noi dimineața când se trezește se uită în frigider și apoi pleacă la lucru

Daea: Dublul standard este o realitate, nu o ficțiune. Fiecare dintre noi dimineața când se trezește se uită în frigider și apoi pleacă la lucru
scris 20 apr 2019

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sâmbătă, că dublul standard este o realitate, nu o ficțiune, iar în țară au intrat produse de calitate îndoielnică, astfel că liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut să se facă mai multe controale, "pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene care deja sunt la scara națională". El spune că Ministerul Agriculturii este interesat de hrana populației. "Astăzi, fiecare dintre noi se uită la galantar și dimineața când se trezește se uită în frigider și apoi pleacă la lucru pentru a putea să își desfășoare activitatea zilnică", mai spune el.

Daea a spus, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că în perioada dinaintea Sărbătorilor Pascale se impun controale, întrucât comercianții încearcă să profite și să vândă produse care nu ar fi conforme din punct de vedere sanitar-veterinar, transmite News.ro.

"Noi suntem interesați tot timpul să păstrăm acest echilibru în așa fel încât în țară să nu intre produse de calitate îndoielnică. Și, din nefericire au intrat. Și știm foarte bine că dublul standard este o realitate și nu este o ficțiune. Este o realitate pentru că a putut fi constatat în mai multe țări ale Uniunii Europene, în mod deosebit în țările din partea de est", a spus ministrul Daea.

Olanda așteaptă un număr record de turiști în weekendul Paștelui catolic, unul din motive fiind sezonul lalelelor CITEȘTE ȘI Olanda așteaptă un număr record de turiști în weekendul Paștelui catolic, unul din motive fiind sezonul lalelelor

El a afirmat că liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut să se intervină "pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene".

"Președintele partidului, domnul Liviu Dragnea, a solicitat instituțiilor statului să intervină mai accelerat, să intervină în forță pentru a pune stăpânire pe aceste fenomene care deja sunt la scara națională și pe care noi trebuie să le gestionăm (...)", a spus Daea.

Totodată, el a menționat că se dorește descurajarea consumului de produse din afara țării.

Restricții de trafic în centrul Capitalei, pentru crosul \ CITEȘTE ȘI Restricții de trafic în centrul Capitalei, pentru crosul "The Color Run 2019" și un eveniment organizat de Asociația Femeilor Motocicliste

"Continuăm controalele și intensificăm aceste controale la toate produsele care sunt puse pe piață în România. În al doilea rând avem acest program de creșterea a producției și de realizare a acestor produse românești care sunt mult mai valoroase, știindu-se în special produsele din legumicultură și fructele, produse pe care să le realizăm și să le punem în contrapartidă pe piața consumatorului în așa fel încât să descurajăm consumul acesta de produse din afara țării, apreciind calitatea deosebită pe care o au produsele românești, știind că le avem pe piață și le putem prezenta consumatorului", a declarat Daea.

El a spus că Ministerul Agriculturii este interesat tot timpul de hrana populației.

"Astăzi, fiecare dintre noi se uită la galantar și dimineața când se trezește se uită în frigider și apoi pleacă la lucru pentru a putea să își desfășoare activitatea zilnică. Iată interesul major pe care îl avem și pe care îl urmărim de fiecare dată în concordanță cu solicitările", a mai spus el.

viewscnt
Afla mai multe despre
daea
petre daea
psd
liviu dragnea
controale industria alimentara
marile magazine
controale hypermarketuri
dublu standard alimente