FOTO Dealul cu Afine a atras o finanțare de 500.000 euro

FOTO Dealul cu Afine a atras o finanțare de 500.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2023

The Blue Renaissance, brandul sub care funcționează în prezent Dealul cu Afine, a finalizat o nouă rundă de fundraising.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evaluată la 6 milioane de euro, compania românească The Blue Renaissance a finalizat o nouă rundă de finanțare, de 500.000 euro, bani ce vor fi folosiți pentru dezvoltarea capacității de producție și extindere națională și internațională.

România, creștere puternică a vânzărilor diesel. Europa a atins un nivel record al cotei mașinilor electrice CITEȘTE ȘI România, creștere puternică a vânzărilor diesel. Europa a atins un nivel record al cotei mașinilor electrice

Suma provine de la investitori privați din mediul internațional de afaceri.

În cadrul planurilor de extindere la nivel național, The Blue Renaissance urmărește colaborări cu lanțuri de supermarketuri locale, magazine specializate și rețele de farmacii.

Ajay Naqvi

Ajay Naqvi

The Blue Renaissance este noul brand al companiei românești Dealul cu Afine, înființată în 2016 și deținută de Ajay Naqvi, fost director executiv al Coca Cola, și de familia sa.

Plantația de afine se întinde pe 10 hectare de teren în satul Toderița, lângă Făgăraș, județul Brașov, iar unitatea de procesare se află în satul Valea Ursului, județul Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
the blue renaissance
dealul cu afine