Maschio Gaspardo crește în România

Maschio Gaspardo crește în România
scris 23 nov 2021

Maschio Gaspardo România, producător de utilaje agricole, și-a mărit cu 20% capacitatea de producție de la fabrica din Chișineu Criș (județul Arad). Suprafața fabricii ajunge acum la aproximativ 26.000 metri pătrați, personalul va depăși 400 de oameni, iar producția se va ridica la 5000 de echipamente pe an, cu precădere mașini pentru prelucrarea minimală a solului, pluguri și prese pentru baloți rotunzi.

Investiția realizată cu ajutorul Finest S.p.A., care deține 25% din Maschio Gaspardo România, și cu contribuția Exim Bank a permis extinderea suprafeței de producție cu 5700 de metri pătrați și dotarea halei cu tehnologii.

EXCLUSIV PROGRAM DE GUVERNARE Scutiri de impozite și taxe pentru firmele care angajează tineri și persoane peste 55 ani. Tichete pentru lucrători casnici și condiții mai simple pentru bone CITEȘTE ȘI EXCLUSIV PROGRAM DE GUVERNARE Scutiri de impozite și taxe pentru firmele care angajează tineri și persoane peste 55 ani. Tichete pentru lucrători casnici și condiții mai simple pentru bone

“Acest proiect consolidează capacitatea de producție a fabricii din Chișineu Criș și îi permite să-și îmbunătățească oferta”, a declarat Andrea Maschio, vicepreședintele Grupului Maschio Gaspardo.

Creșterea capacității de producție se datorează și unui acord semnat între Maschio Gaspardo și New Holland Agriculture. Acest parteneriat prevede comercializarea produselor de prelucrare minimală a solului, mai exact a grapelor cu discuri și a scarificatoarelor. Colaborarea a început în 2021 și se derulează exclusiv prin reprezentanți New  Holland. Recent a fost semnat un nou acord cu New Holland Agriculture pentru producerea în exclusivitate a gamei complete de cositori și greble pentru fân. Echipamentele vor fi fabricate de Maschio Gaspardo România datorită acestei investiții și vor fi comercializate de New Holland începând cu sezonul 2022.

Grupul Maschio Gaspardo, fondat în Campodarsego (PD) în 1964 de frații Egidio și Giorgio Maschio, are 2.000 de angajați în întreaga lume în 8 unități de producție, (dintre care 3 în străinătate - China, India și România) și în 13 filiale comerciale (Italia, Franța, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, America de Nord, Africa de Sud, China, India și România).

Maschio Holding este acționarul majoritar, împreună cu Friulia Finanziaria FVG și Veneto Sviluppo S.p.A.

viewscnt
Afla mai multe despre
maschio gaspardo
utilaje agricole